Common Parameter for Two Subreports

Discussions related to Crystal Reports development.

Moderator: Lisa Ennis

Post Reply
elimalone19
Posts: 14
Joined: Mon Jan 31, 2022 2:26 pm

Common Parameter for Two Subreports

Post by elimalone19 »

Hello,

I followed the instructions here to make a parameter from a my main report work in a subreport. It works great in Crystal Reports, but after importing into Select the following error is thrown:

Code: Select all

[[04:38:36.819]] [0x00000003] Failed to render report. Error: One or more errors occurred.
Stack Trace: 
   at SoftPro.Reporting.Client.ReportAnalyzer.SoftPro.Reporting.Client.IReportAnalyzer.RunReport(IReport report, CancellationToken cancel)
   at SoftPro.Reporting.Client.Report.Run(CancellationToken cancel)
   at SoftPro.Documents.Rendering.CrystalReports.CrystalRendererImpl.SoftPro.Documents.Client.Rendering.IRendererImpl.Render(IRenderable renderable, Object context, RendererSettings settings, IPrompt`1 prompt, IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
   at SoftPro.Documents.Client.Rendering.Renderer.InternalRender(IRenderable renderable, Object context, IPrompt`1 prompt, IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
   at SoftPro.Documents.Client.Rendering.Renderer.InternalRender(IDocumentInfo document, Object context, IPrompt`1 prompt, IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
   at SoftPro.Documents.Client.Rendering.Renderer.<>c__DisplayClass10_0.<RenderAsync>b__0()
   at System.Threading.Tasks.Task`1.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   at SoftPro.Select.Reporting.ReportEditorPane.<Render>d__15.MoveNext()
***********************************************************************************
Error: Failed to set report parameter: BEGIN_DATEFROM_F
Stack Trace: 
   at SoftPro.Select.Client.Runtime.ServerTaskHelper.Run[T](Object obj)
   at SoftPro.Select.Client.Runtime.ServerTaskHelper.Run(Object obj)
   at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
Is there a way to do this so that it will work in Select? I basically don't want to have multiple prompts show up for the same variable that is being used in two subreports.
Lisa Ennis
Posts: 82
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm

Re: Common Parameter for Two Subreports

Post by Lisa Ennis »

Please see the attached file for how to link the parameters to work with Select.
Attachments
LinkSubreports.docx
(87.55 KiB) Downloaded 10 times
Lisa Ennis
Report Developer
SoftPro
elimalone19
Posts: 14
Joined: Mon Jan 31, 2022 2:26 pm

Re: Common Parameter for Two Subreports

Post by elimalone19 »

Thank you, this was very helpful!
Post Reply